Webbsäkerhet

Om oss

size? är en del av JD Sports Fashion Group och när det gäller den information som du lämnar till oss, fungerar gruppen som registeransvarig. Detta innebär att vi är ansvariga för vad som händer med den information som du ger till oss. Vi kommer alltid att följa 'Data Protection Act 1998' och se till att vi håller din data säker och åtgärder vidtas för att förhindra obehörig åtkomst till din information. Emellanåt, kommer vi att dela den information som du lämnar till oss med andra koncernbolag inom JD Sports Fashion Group.

JD Sports Fashion Group växer och förändras ständigt. Vi kommer alltid att hålla sidan www.sizeofficial.se uppdaterad så att du alltid kan se om nya företag går med eller lämnar gruppen.

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar all information du skickar till oss. Exempel på detta är när du registrerar dig för att få vårt nyhetsbrev eller kommunicerar med oss på något sätt (t.ex. via e-post, Facebook, Twitter eller i någon av våra butiker). Det inkluderar även alla lösenord, användarnamn, kontaktuppgifter, kontouppgifter, preferenser, intressen och information om klagomål som du har skapat. Vi kommer även att samla in uppgifter när du köper något från oss.

Vi kan ibland konsultera offentlig tillgänglig information om dig på internet för att hjälpa oss att förhindra bedrägerier, för att verifiera din identitet (t.ex. bekräfta rätt adress) och i marknadsföringssyfte, som beskrivs nedan mer i detalj.

Vi tittar även på din aktivitet på hemsidan, till exempel vilken enhet du använder och vilka produkter du tittar på. En stor del av denna information samlas in via cookies. För fullständig information, se Sekretess & Cookies.

Vad vi gör med informationen?

Vi använder dina orderuppgifter som du registrerat hos oss. Vi delar din information med tredjepartsleverantörer för att se till så att leveranserna går så smidigt som möjligt.

Vi använder också dina uppgifter för marknadsföringssyfte, vilket innebär att du kommer att få marknadskommunikation från oss och andra företag inom JD Sports Fashion Group, eller noggrant utvalda tredje parter. Om du får marknadsföringsmeddelanden från andra företag kommer vi att sträva efter att se till att företaget i fråga och de produkter som erbjuds till dig är så relevant som möjligt.

Vi kan kommer ibland använda dina personuppgifter för en utlottning eller tävling, vi kommer bara använda dina uppgifter ifall du har gjort valet att delta. Ta en titt på vår Facebook-sida för våra senaste tävlingar: www.facebook.com/sizeofficialse

Som en del av vårt program för marknadsföring, kan vi samla och dela aggregerad data med tredje part. Vi använder sedan den här datan för att ta fram statistik om våra kunder. Detta hjälper oss att välja och skräddarsy produkter, tjänster eller speciella rabatter till dig och informera dig om dem som vi tror att du kommer att vara intresserad av att höra om.

Hur hanterar jag mina uppgifter och vad ni gör med det?

Vi ger dig alltid möjlighet att välja om du vill eller inte vill fortsätta att ta emot marknadskommunikation från oss. Genom att klicka på länken "avregistrera" i ett nyhetsbrev eller genom att kontakta oss på kundservice@jdsports.se så kommer dina uppgifter att tas bort från vår e-postlista.

Om du vid något tillfälle vill prata med oss angående din data, till exempel om du ser ett misstag, eller om du vill ändra hur vi marknadsför dig, vänligen kontakta vår kundtjänst på kundservice@sizeofficial.se, som kommer att vara glada att hjälpa dig.

Social

Nyhetsbrev

Behöver du hjälp?

Mer information

Levererar Till

Sverige
Copyright © 2021 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade. Apple Pay logo Klarna logo
Loading

 
Upp