Shoppa nu, betala senare

Beställ

Beställ nu och betala upp till 30 dagar senare.

Prova

Prova och bestäm sedan vad du vill behålla och betala för.

Betala

Välj "Betala senare med Klarna" i kassan med ett klick och utan att behöva ange några betalningsuppgifter.

Din beställning kommer att skickas och du kommer att få ett e-postmeddelande med information om hur du betalar.

Varför använda Klarna? Missa aldrig en leverans igen, välj Klarna i kassan och betala efter leverans. Med Klarna kan du prova innan du köper, och du betalar bara för det du behåller. Betala 30 dagar efter att din beställning har skickats.

Är jag berättigad att använda Klarna?

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Ett svenskt bankkonto
  • En bostadsadress i Sverige

FAQs

Vem är Klarna?

Klarna är en svensk kreditgivare som tillhandahåller oreglerade, räntefria krediter. . Klarna är leverantör av smidiga betalningar till mer än 70 000 onlinebutiker. Över 60 miljoner konsumenter världen över har litat på att Klarna hanterar deras betalningar på ett säkert sätt.

Vilka är mina betalningsalternativ med Klarna?

Om du väljer att betala senare med Klarna genom att använda deras räntefria kreditprodukt som gör att du kan köpa nu och har upp till 30 dagar på dig att betala, kan du betala för dina varor via kreditkort eller betalkort.

Vad behöver jag ange när jag gör ett köp?

Om du vill betala med Klarna behöver du ange ditt mobiltelefonnummer och din e-postadress. Alla avier kommer att skickas via e-post. Det är viktigt att du anger korrekta uppgifter, annars får du ingen betalningsinformation och kan därmed bli skyldig att betala förseningsavgifter.

Jag har blivit omdirigerad till Klarnas webbplats - stämmer det?

Ja, om du har valt att betala senare kommer Klarna att skicka ett e-postmeddelande till dig med ytterligare information om hur du betalar. Ditt e-postmeddelande kommer att innehålla en länk till Klarnas betalningssida där du kan betala till Klarna med ditt kort eller med en banköverföring.

Vad händer om jag gör en retur?

Om du har gjort en delvis retur kommer ett uppdaterat kontoutdrag att skickas till dig när size? har mottagit det. Vid en fullständig retur kommer ditt kontoutdrag att slutföras när det mottagits.

Vad händer om jag inte betalar i tid?

Om du inte betalar inom 30 dagar kommer du att få betala en förseningsavgift. För att säkerställa att du betalar i tid kommer Klarna att skicka tre påminnelser.

Om din beställning är värd mer än 200kr debiterar vi dig en förseningsavgift på 50kr. Om du bara får en del av din beställning och det totala värdet är 200kr eller mindre, kommer förseningsavgiften endast att vara 25% av inköpspriset för beställningen. Om t.ex. beställningens totala värde är 160kr debiteras du en förseningsavgift på 40kr, vilket är 25 % av 160kr.  

Du debiteras endast högst två förseningsavgifter per Pay Later-order. Vi tar inte ut någon förseningsavgift om du har mindre än 10kr kvar att betala.

Om du efter 14 dagar från den tredje påminnelsen fortfarande inte har betalat skulden kommer dina uppgifter att lämnas till ett inkassoföretag, vilket kan påverka din kreditvärdighet.

Min ansökan accepterades inte av Klarna.

Klarna är en tredjepartsbetaltjänst, därför har vi ingen kontroll över de beslut som fattas av tjänsten. Om du inte accepteras av Klarna kan du kontakta dem direkt eftersom vi tyvärr inte kan hjälpa dig. Besök deras kundtjänst för Live Chat eller ring 020 300 50833.

Påverkar Klarna min kreditvärdighet?

Klarna kan göra en kreditupplysning som inte påverkar kundens kreditvärdighet och som endast syns i din kreditfil för dig och Klarna. Klarna delar dina uppgifter med kreditinstitut så sena betalningar kan ha en inverkan på din kreditvärdighet.

Hur kontaktar jag Klarna?

Besök kundtjänst för livechatt eller ring 020 300 50833, måndag - lördag, 9.00 - 18.00, stängt söndag.

Ladda ner våran app
Size app logo
Launches app logo

Social

Nyhetsbrev

Behöver du hjälp?

Mer information

Levererar Till
Sverige
Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade. PayPal logga Klarna logga
Loading

 
Upp