Hem > Hjälp

Hur kan vi hjälpa till?Hitta de rätta svaret

  Vanliga frågor


  Ja, alla ordrar kan spåras via länken i din leveransbekräftelse som du får via e-post. Kom ihåg att leverands till postombud kan ta upp till 5-10 arbetsdagar, så var snäll och vänta i minst 24h om det inte går att spåra direkt.
  • Retur via Postkontor
   Vänligen returnera din order direkt till oss till adressen nedan. Vänligen notera att vi erbjuder förtillfället inte fria returer och det betalas av kunden. Du kan skicka din retur till följande address:

   Size Internet Returns
   Door 2
   Kingsway Business Park
   Rochdale
   OL16 4FW
   United Kingdom

   Vänligen skriv ut din retursedel med ReBound här
  Om din nya produkt kostar mindre än den du köpt, kan du få tillbaka mellanskillnaden av oss. Vi kommer då att betala mellanskillnaden. 

  Vi kan för tillfället inte erbjuda byten/ersättningsprodukter genom vår returavdelning i England. Alla ordrar som returneras direkt till oss kommer att återbetalas, under förutsättning att returen uppfyller vår returpolicy.

   Du kan kontakta kundtjänst här.

   

  För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsalternativ kommer vi att vidarebefordra vissa aspekter av din personliga information till Klarna, såsom kontakt- och beställningsinformation, så att Klarna ska kunna bedöma om du uppfyller kraven för deras betalningsalternativ samt för dem att skräddarsy deras betalningsalternativ till dig.
  Allmän information om Klarna hittar du här. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddslagstiftning och i enlighet med Klarnas integritetspolicy.
  Du hittar en länk till size? sekretesspolicy här.
  Om du har några frågor om Klarna, vänligen se vår FAQ här
  Loading

  Andra sätt att få hjälp

  Ladda ner våran app
  Size app logo
  Launches app logo

  Social

  Nyhetsbrev

  Behöver du hjälp?

  Mer information

  Levererar Till
  Sverige
  Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade. PayPal logga Klarna logga
  Loading

   
  Upp