Home > Hjälp > Beställning och Leverans

How can we help?Find the right answer

Beställning och Leverans


Det är för närvarande inte möjligt att beställa via telefon. Kontakta våran kundtjänst via e-post kundservice@sizeofficial.se eller via

FacebookLaddar


Ja, alla ordrar kan spåras via länken i din leveransbekräftelse som du får via e-post. Kom ihåg att leverands till postombud kan ta upp till 10-16 arbetsdagar, så var snäll och vänta i minst 24h om det inte går att spåra direkt.
Laddar

Leverans till postombud tar vanligtvis 10-16 dagar efter att beställningen har lagts. En AVI skickas till dig med information om hur och var du hämtar ut ditt paket. Se till att du tar med din AVI och legitimation till postombudet.

Pris: 59kr eller fri frakt vid köp över 799kr. Vänligen notera att leveranstiden kan förlängas vid svenska och engelska helgdagar.
Laddar


Vi är ledsna över det inträffade. Vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt via sidan

"Kontakta oss"

så kommer vi att göra vårt bästa för att lösa problemet så fort som möjligt.
Laddar


Viktig information angående leverans

Vi upplever för tillfället en del förseningar orsakade av BREXIT. Vi jobbar hårt tillsammans med våra leveranspartners att se till att du skall få ditt paket så snabbt som möjligt.

Vi uppmärksammar dig att vi jobbar på det, vänligen kontakta inte kundtjänst. En update kommer snart att skickas till dig angående din beställning. Vi tackar dig för ditt tålamod. 

Börja med att spåra din order via länken i din leveransbekräftelse som du fick via e-post, för att se vart order är för nuvarande. Kom ihåg att levarans till postombud kan ta upp till 8-9 arbetsdagar, så vänta några dagar om det inte går att spåra direkt.

Om ordern inte går att spåra efter 6 arbetsdagar eller om du fortfarande är osäker på var din order är, kan du komma i kontakt med vår kundtjänst via sidan

"Kontakta oss"


Laddar


Spårningsinformationen är inte tillgänglig omedelbart, vänligen vänta upp till 24h innan du försöker igen. Om du inte kan spåra din leverans efter 3-4 arbetsdagar, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Laddar


Ibland händer det att lagersaldot på den produkt du beställt inte stämde. Vi restnoterar inga produkter och produkten kommer därför inte att skickas i efterhand. I samband med att din order lämnade vårt lager, debiterades du endast med beloppet för de produkter som skickades från oss. Om du har debiterats för en produkt du inte fått så ber vi dig att kontakta vår kundservice på kundservice@sizeofficial.se
Laddar

Other ways to get help

HITTA DIN NÄRMASTE BUTIK

Social

Nyhetsbrev

Behöver du hjälp?

Mer information

Copyright © 2021 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade. Apple Pay logo Klarna logo
Loading

 
Upp