Home > Hjälp > Returer och Återbetalningar

How can we help?Find the right answer

Returer och Återbetalningar

 • Retur via Postkontor
  Vänligen returnera din order direkt till oss till adressen nedan. Vänligen notera att vi erbjuder förtillfället inte fria returer och det betalas av kunden. Du kan skicka din retur till följande address:

  Size Internet Returns
  Door 2
  Kingsway Business Park
  Rochdale
  OL16 4FW
  United Kingdom

  Vänligen skriv ut din retursedel med ReBound här
Laddar

 • För retur via post, har du 14 dagar på dig att meddela om om vilka produkter som du vill skicka tillbaka och sedan ytterligare 14 dagar att returnera din order. 
Laddar

 • Efter att vi har mottagit din retur, kan det ta ytterligare 72 timmar för att återbetalningen ska behandlas och sedan ytterligare några arbetsdagar för att återbetalningen ska synas på ditt bankkonto, beroende på betalningssätt. Vi skickar en e-postbekräftelse när din retur har accepterats.
 • Laddar

  • Vi skickar en stor del av våra beställningar från Storbritannien och räknar därför med långsammare leveranstider under hela januari månad då vi och våra leveranspartners gör ändringar i våra leveranstjänster för att anpassa oss till den nya tullprocessen. Oroa dig inte, vi kommer inte att lägga till några tullavgifter då vi kommer att täcka hela beloppet.
  Laddar

  • Om du har returnerat något till oss och ännu inte fått en e-postbekräftelse eller återbetalning, så kan det kan ta upp till 72 timmar för vår returavdelning att bearbeta din order. Inkluderar man frakttiden mellan Sverige och England, ber vi dig därför att vänta upp till 28 dagar för oss att bekräfta din retur.

   Om det överstigit 90 dagar, kolla med fraktbolaget som du använde för att returnera din order, eftersom att vi inte kan återbetala en order om vi inte har mottagit den.

   Om du har fått en bekräftelse att vi har mottagit din retur, men du inte har fått en e-postbekräftelse från oss eller återbetalning 72 timmar senare, ta kontakt med vår kundtjänst via sidan

   "Kontakta oss"

   .

  Laddar

 • Du kan skicka din retur till följande address:

  Size Internet Returns
  Door 2
  Kingsway Business Park
  Rochdale
  OL16 4FW
  United Kingdom

  Vi erbjuder förtillfället inte fria returer.
 • Laddar

  Om din nya produkt kostar mindre än den du köpt, kan du få tillbaka mellanskillnaden av oss. Vi kommer då att betala mellanskillnaden. 

  Vi kan för tillfället inte erbjuda byten/ersättningsprodukter genom vår returavdelning i England. Alla ordrar som returneras direkt till oss kommer att återbetalas, under förutsättning att returen uppfyller vår returpolicy.
  Laddar

  Other ways to get help

  Social

  Nyhetsbrev

  Behöver du hjälp?

  Mer information

  Levererar Till
  Sverige
  Copyright © 2022 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade. Apple Pay logo Klarna logo
  Loading

   
  Upp